Podroben meni, da prehrana Ionovoj

Nekarakteristčno sem se spustil po tem klancu – javno objaviti »selfije« hrane in svoj tipični tedenski jedilnik. Upam, da me ne odpelje navzdol.

Želim, da izgubijo težo, ne vem, kako

Ajurvedska prehrana je tista, ki ne le neguje telo, temveč tudi vzpostavlja ravnovesje doš, kar je bistvenega pomena za ohranjanje zdravja. Odvisno od naše doše so lahko nekatera živila za nas koristna, druga spet škodljiva. Ta ista hrana ima lahko na drugo došo nasprotni učinek. Ajurvedska veda uči, da je prava prehrana temelj zdravja. Za maksimalno zdravje in vitalnost je idealna prehrana tista, ki uravnoveša našo došo. V glavnem ajurveda zagovarja vegetarijansko/vegansko prehrano.

Priporočljivo je, da ga razdelimo na enotnih dele in pijte pred obrokom. Prevretek iz korenin Žlica sesekljane posušenih korenin, pour kozarec vrele vode in kuhamo pet minut na majhnem ognju. Zdravila mora vztrajati 40 minut, nato pa seva in traja žlico trikrat ali štirikrat na dan pred obroki.

No, ker ste me tako dolgo prosili da posnamem video o Fitnesu sem to tudi naredila:) Povedala sem vam vse kar vem in kako je to pri meni potekalo. Upam da boste uzivali hvala za ogled ️ Upam pa tudi, da se kmalu vrnem.

Vem, da se v meni teža praviloma poveča in tega se zelo bojim, zato uporabljam cel kup lahko bi rekla fint, ane. Do sedaj mi je uspevalo, čeprav sem že od nekdaj nagnjena k debelosti. In silno sem vesela, da lahko - vsaj zdaj še - pri svojih 165 cm in 63 kg to ohranjam. Stara sem pa 45 let. Se beremo čez nekaj dni. Pozdrav.

www ladyline com ua Arkofarma 4 3 2 1 hujšanje in razstrupljanje kupiti

Dobila sem veliko informacij in super izhodišče za naprej kako se pravilno prehranjevat in pa opazovati telo.Vsekakor pa se seveda še oglasim, da res narediva en podroben pregled mojega telesaPri prehrani bom pa zdaj tudi res zelo pazila, sploh ker vem, da je moja morfologija-ledvična …Hvala še enkrat za vse in sva na vezi.Lep dan!Simona.

New Articles

www.000webhost.com