Vse o kavi v prehrani

18 feb 2016 Petnajst zanimivih dejstev o kavi, ki jih najbrž še niste poznali lasti ne le kavo, temveč tudi vse za njeno pripravo – vključno s kavnimi skodelicami. S sadeži kavovca se v Afriki hrani cibetovka, žival, ki je nekoliko podobna .14 mar 2017 Kava – vse o kavi, praženju kave, vrstah in načinih priprave in kavnih aparatih In razumejo nas tudi tisti, ki to potrebo po dobri kavi in popolni .

Razlog leži v tem, da zdravniki in ostali, ki se v Sloveniji predstavljajo kot strokovnjaki, o prehrani ne vedo veliko. Tisto, kar so se naučili na fakulteti, je v večini zastarelo, celo napačno. Zato nikakor ne morejo biti referenca za prehranske nasvete. Žal se v Sloveniji ustvarja vtis, da naj bi bili zdravniki strokovnjaki.V Sloveniji vse manj študentov brez dela. thumb Resnice in zmote o kavi Izbrskali smo nekaj dejstev o tem (okusnem) obredu In ne pozabite - z MladiSmo .

18.10.2016 Tudi v tretji sezoni resničnostno pogovorne oddaje “Klepet ob kavi” gledalce in gledalke razvajamo s sproščenim, zanimivim in poučnim dogajanjem.V življenju ni naključij, je pa res, da vse na ključ je! Da so svoje recepte prispevali strokovnjaki z različnih področij pa so poskrbeli gledalci in gledalke oddaje “Klepet ob kavi”, ki so s svojim zanimanjem za zdrav način življenja želeli recepte za različna področja, s tem pa k ustvarjanju domačih izdelkov spodbudili tudi ostale.

V času, kaj holesterola prehrane

Avtor: Jasmina Kandorfer in sodelujoči oddaje Klepet ob kavi Gregor Škerl ter Vesna Juvan, katere nasvete o prehrani in načinu razmišljanja vse predstavnice .Kopriva je izjemna rastlina, katero uporabljamo v prehrani, zeliščarstvu in kozmetiki. Kaj jo dela tako izjemno je povedala današnja gostja Marija Kočevar.

15 avg 2017 »Petnajst let znanstveniki vedo o kancerogenosti akrilamida v hrani in čipsih, kruhu, keksih ali kavi,« je za spletno stran Zveze potrošnikov .Kalcij, dejstva in zablode Zdravje Kalcij je na zraku neobstojna kovina. Tisto, kar v prehrani označujemo s kalcijem, so dejansko kalcijevi.

Senna čaj hujšanje

9 nov 2009 Že nekaj desetletij smo priča raziskavam, ki dokazujejo škodljivost kave, predvsem kofeina. Slednji naj bi povzročal nemirnost, nespečnost, .Trgovci s kavo najbolj cenijo kisle, grenke in sladke »note« v kavi. gospodarska vrsta, ki predstavlja kar okoli 90% vse pridelane kave na svetu. de Jusseieu ustvaril eno najpomembnejših znanstvenih publikacij o anatomiji kave. Za tiste Poleg tega ameriški urad za hrano in zdravila priporoča izogibanje hrani, pijači.

7 avg 2017 Ko že misliš, da o hrani in pijači vse veš Ko je govora o hrani in pijači se vedno pojavi na tisoče različnih mnenj, kaj je dobro za naše.Uporaba želoda v prehrani v preteklosti Kdaj se je začelo, lahko samo ugibamo? Po odkritjih sodeč, je človek uporabljal želod v prehrani že v davnini (kamena doba, antična grčija, indijanci). Po odkritjih sodeč, je človek uporabljal želod v prehrani že v davnini (kamena doba, antična grčija, indijanci).

New Articles

www.000webhost.com